Skip to main content
32. The creamy sallad
8W Training

32. The creamy sallad

20 minEasy
306,05 kr
2 portions 40,12 kr per portion
Krämig Persisk kycklingsallad.

Sallad
80 gMajonnäs
30 gGröna oliver
80 gInlagd gurka
1 krmSalt
40 gGröna Ärtor
1 tbspCitronjuice - råpressad
150 gKyckling Grillad
1 krmSvartpeppar Malen
2 pc.Ägg
0,5 tspCayennepeppar
120 gKålrot
Garnering
1 tbspOlivolja
20 gInlagd gurka
10 gGröna oliver
0,25 pc.Mynta - färsk
70 gTomater
Instructions
1

Koka den tärnade kålroten i saltat vatten i 20 minuter tills den mjuknat.

2

Hårdkoka äggen.

3

Blanda kålroten med alla andra ingredienser till salladen i en skål. Smaka av med salt och peppar.

4

Lägg upp salladen på ett fat och garnera med skivade tomater, inlagd gurka, färsk mynta och oliver. Ringla över olivolja.

5

Servera genast eller låt smakerna utvecklas i kylskåpet i en timme eller över natten

Photo:

Jarda Zaoral