Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
200 g | Tonfisk i Olja | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
150 g | Citron, (1 st) | |
200 g | Tonfisk i Vatten | |
300 g | Tagliatelle | |
1 tbsp | Dill - torkad | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,75 dl | Gröna oliver | |
1 krm | Salt | |
0,75 dl | Parmesanost | |
1 dl | Kronärtskockshjärtan | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 pc. | Rödlök |
Häll av vattnet från tonfisken. Skiva löken tunt. Tvätta citronen och riv skalet och pressa ur saften.
Blanda citronsaft, dill, olivolja, tonfisk, oliver, vitlök, kronärtskockshjärtan och rödlök. Koka pastan al dente i lättsaltat vatten. Rör ihop tonfiskblandningen med den nykokta pastan. Smaka av med salt och peppar och strö över riven parmesan.
Näringsinnehåll: Energi (kcal) 580,9
Protein (g) 38,3
Fett (g) 20,2
Kolhydrater (g) 59,2
Photo:
Linnea Swärd
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt