Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
0,5 tsp | Kanel Malen | |
1 tsp | Spiskummin | |
900 g | Kycklingben Frysta | |
1 tbsp | Honung Flytande | |
1 tsp | Salt | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 pc. | Persilja - färsk | |
1 tsp | Paprikakrydda | |
1 pc. | Citron | |
400 g | Morötter | |
1 tbsp | Kycklingfond | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
1 pc. | Blomkål Färsk | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
500 g | Jordärtskocka |
Tina kycklingbenen.
Kyckling: Sätt ugnen på 200 grader.
Skala jordärtskockor och morötter och skär i bitar. Skölj och skär blomkål i buketter. Blanda alla grönsaker och kycklingben på en ugnsplåt.
Blanda samman olja, kycklingfond, honung, spiskummin, paprikapulver, kanel, salt och peppar i en skål. Skala och pressa i vitlök och häll kryddblandningen över kycklingen och grönsakerna. Massera in blandningen ordentligt överallt. Lägg citronhalvan med snittytan upp. Sätt in i ugnen och rosta ca 40-45 min.
Strö över finhackad persilja och pressa över saft från citronen vid servering.
Näringsvärde: 460 kcal, 40 g protein, 12 g fett, 41 g kolhydrater
Photo:
Asel Al Baldawi
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Paprikapulver 37g Santa Maria
1 Kycklingfond 500ml Touch of Taste
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria