Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Majssalsa | ||
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
280 g | Majskorn | |
1 clove | Vitlök | |
Laxburgare | ||
2 krm | Vitpeppar Malen | |
1 pc. | Ägg | |
0,5 tsp | Salt | |
1 pc. | Gräslök - färsk | |
1 pc. | Citron | |
500 g | Färsk laxfilé | |
Tillbehör | ||
100 g | Ärtskott | |
100 g | Böngroddar | |
1 pc. | Knipplök | |
360 g | Hamburgerbröd | |
1 pc. | Plocksallat |
Hacka eller mixa laxen grovt. Finskär gräslöken och finriv skalet från citronen. Blanda lax, ägg, gräslök, citronzest, salt och peppar. Forma till 6 eller 8 burgare.
Häll av majsen i ett durkslag. Finhacka eller finriv vitlöksklyftan. Blanda majs, vitlök och crème fraiche till en dressing. Smaka av med salt, peppar och lite citronsaft.
Skölj salladen. Strimla 2 stycken knipplökar.
Hetta upp en stekpanna till medelvärme. Tillsätt smör och olja och stek sedan burgarna i några minuter på varje sida tills de fått fin färg och är genomstekta.
Rosta under tiden hamburgerbröden lätt i ugnen eller i brödrost. Arrangera sedan sallad, groddar, ärtskott, laxburgare, lök och dressing till maffiga burgare.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Plocksallad Kruka EKO Klass1