Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
50 g | Cheddarost | |
1 pc. | Chilifrukter | |
400 g | Fusilli | |
1 tsp | Torkad oregano | |
1 pc. | Rödlök | |
3 krm | Svartpeppar Malen | |
1,5 tbsp | Spiskummin | |
1 dl | Vispgrädde | |
1 tsp | Salt | |
2 tbsp | Paprikakrydda | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
1 tbsp | Olivolja | |
500 g | Nötfärs | |
400 g | Körsbärstomater Konserverade |
Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen.
Skala och finhacka lök och vitlök. Kärna ur chilipepparn och finhacka den med. Fräs i lite olja några minuter. Tillsätt nötfärsen. Salta och peppra när den är genomstekt och tillsätts paprikapulver, spiskummin och oregano. Fräs ytterligare 1 min och tillsätt cocktailtomater och grädde. Låt puttra 5 min.
Riv och tillsätt sedan osten och koka 1 min till. Sila av pastavattnet och blanda ner pastan med köttfärssåsen. Rör runt och dra bort från värmen. Låt stå några minuter så makaronerna får smak av såsen.
Näringsvärde: 691 KCAL 37 G PROTEIN 34 G FETT 57 G KOLHYDRATER
Photo:
Linnea Swärd
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Paprikapulver 37g Santa Maria