Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
0,5 dl | Majonnäs Smaksatt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
150 g | Kammusslor | |
0,5 pc. | Gurka | |
1 krm | Salt | |
50 g | Bacon Skivat |
Skiva gurkan i ca 0,5 cm skivor. Toppa varje skiva med en liten klick tryffelmajonnäs. Ställ in i kylen.
Stek bacon på medelvärme tills det blivit krispigt, låt rinna av/torka på hushållspapper.
Dela musslorna längsefter på mitten och stek i smör, ca 20-30 sek per sida i het panna.
Salta och peppra efter smak.
Finhacka det avsvalnade baconet.
Ta fram gurkskivorna ur kylen och toppa med mussla plus bacon på varje bit, avsluta gärna med lite nymalen svartpeppar.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt