Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Citronaioli | ||
2 krm | Salt | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
1 pc. | Citron | |
1 dl | Majonnäs | |
Laxkuber | ||
1 pc. | Bakplåtspapper | |
0,5 tsp | Citronpeppar | |
0,5 dl | Grillolja Allround | |
1 kg | Färsk laxfilé | |
1 tsp | Salt | |
Dekoration | ||
0,25 pc. | Gräslök - färsk |
Värm ugnen till 170°.
Laxen: Skär laxen i kuber (cirka 4x4 cm).
Blanda laxkuberna med bbq-glaze i en bunke. Vänd runt så att alla laxbitar blir täckta och låt stå i 15 min.
Lägg ut laxkuberna på en plåt med bakplåtspapper. Salta och strö på citronpeppar. Ugnsbaka kuberna i 10 min.
Citronaioli: Blanda majonnäsen med pressad vitlöksklyfta, 1 tsk citronsaft och rivet citronskal från en halv citron. Smaka av med salt.
Vid servering: Lägg upp kuberna på fat och klicka på citronaioli. Dekorera med gräslök.
Photo:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Bakplåtspapper 24-p Eldorado
1 Citronpeppar 55g Santa Maria
1 Grillolja Allround 410g Santa Maria