Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 tbsp | Bladpersilja - färsk | |
0,5 dl | Olivolja | |
400 g | Spaghetti | |
800 g | Hela Tomater Konserverade | |
2 tsp | Sambal Oelek | |
140 g | Svarta oliver utan kärnor | |
3 clove | Vitlök Vanlig | |
2 tbsp | Kapris | |
40 g | Sardeller |
Låt tomaterna rinna av i en sil. Skär dem i mindre bitar. Fräs hackad vitlök i olivolja i en kastrull i några minuter utan att den får färg. Tillsätt tomaterna , sardellerna, oliver, sambal oelek och kapris. Låt sjuda under lock i 30 minuter. Rör om då och då. Koka spaghettin mjuk men spänstig, "al dente", i rikligt med saltat vatten. Häll av vattnet och vänd ner spaghettin i såsen. Strö över persilja och severa.
Vintips: Montepulciano d'Abruzzo
: Montepulciano d'Abruzzo