Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Kyckling | ||
0,5 dl | Vatten | |
140 g | Soltorkade Tomater | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 g | Saffran | |
600 g | Färsk kycklingfilé | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
Tillbehör | ||
1 tbsp | Olivolja | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 krm | Salt | |
1 tsp | Vit balsamvinäger | |
250 g | Edamamebönor | |
1 pc. | Gurka | |
280 g | Fusilli |
Tillbehör: Koka pastan enligt anvisning på paketet.
Kyckling: Skala och finhacka vitlök och tärna kycklingen. Hetta upp en stekpanna med olja och fräs vitlök och kyckling ca 4-5 min. Tillsätt saffran och fräs ytterligare 30 sek.
Finhacka de soltorkade tomaterna och tillsätt i pannan tillsammans med creme fraiche och vatten. Smaka av med salt och svartpeppar och låt småputtra i 5 min.
Sila av pastan och blanda med kycklingen.
Tillbehör: Tina edamamebönorna enligt anvisning på förpackningen. Tärna gurka och blanda i en skål tillsammans med bönorna. Ringla över olivolja och vinäger och krydda med en nypa salt och svartpeppar.
Servera kycklingpastan tillsammans med gurksallad.
Näringsvärde: 796 kcal, 49 g protein, 37 g fett, 58 g kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria