Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
50 g | Riven Västerbottensost | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tbsp | Olivolja | |
90 g | Vegetariskt bacon | |
1 krm | Salt | |
300 g | Tagliatelle | |
140 g | Soltorkade Tomater | |
3 dl | Vispgrädde | |
250 g | Sparris Färsk | |
0,5 pc. | Zucchini |
Pasta: Koka upp saltat vatten till pastan.
Strimla fejkonet och de soltorkade tomaterna. Skala och finhacka vitlöken och skölj och skär zucchinin i halvmånar. Dela och skär sparrisen i mindre bitar.
Koka pastan enligt anvisning på paketet.
Hetta upp en stekpanna med lite olja och fräs fejkonet tillsammans med vitlök, soltorkad tomat och zucchini. Stek i ca 2 min. Tillsätt grädde och låt det koka ihop 3-4 min. Lägg i sparrisen mot slutet.
Sila av pastavattnet och blanda pastan med fejkonsåsen. Tillsätt osten och smaka av med salt och peppar.
Lägg upp i djupa tallrikar och ät.
698 kcal, 23 g protein, 39 g fett, 60 g kolhydrater.
Photo:
Linnea Swärd
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt