Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Fisk | ||
0,5 tsp | Salt | |
2 pc. | Lime | |
600 g | Torskfilé | |
2 krm | Svartpeppar | |
1 tbsp | Rapsolja | |
Majs | ||
300 g | Majskorn | |
1 krm | Salt | |
1 tbsp | Rapsolja | |
Salsa | ||
1 tsp | Färsk ingefära | |
2 pc. | Kvisttomater | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 krm | Salt | |
1 pc. | Paprika | |
1 pc. | Koriander - färsk | |
1 pc. | Lime | |
0,5 pc. | Rödlök | |
25 g | Chilipeppar Röd, 1 st | |
Tillbehör | ||
185 g | Tortillachips | |
Guacamole | ||
1,5 tbsp | Citron | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 pc. | Avokado | |
1 clove | Vitlök Vanlig |
Värm ugnen till 175 grader.
Salsa: Skölj och tärna tomat och paprika. Skala och finhacka rödlök och chili. Skala och riv ingefära. Blanda i en skål och tillsätt finhackad koriander samt rivet limeskal och saft. Smaka av med salt och peppar.
Fisk: Lägg tinade fiskfiléer i en ugnsfast form. Pressa över limesaft och krydda med salt och peppar. Ringla över lite olja och låt marinera i 5 min. Sätt sedan in i ugnen i ca 10-12 min.
Guacamole: Mosa ihop avokadoköttet med pressad vitlök och citronsaft. Smaka av med salt och peppar.
Majs: Hetta upp olja i en stekpanna och fräs majsen lite gyllenbrun och krispig. Krydda med salt.
Lägg upp chips på tallrikar och toppa med fisk, salsa, guacamole och rostad majs.
Näringsvärde: 623 kcal, 33 g protein, 30 g fett, 52 g kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Torskfilé Fryst MSC 600g Feldt's
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria