Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
20 g | Krasse, (1 ask) | |
2 tsp | Färsk ingefära | |
1 tbsp | Japansk soja | |
2 pc. | Aubergine | |
1 tbsp | Olivolja | |
2 tsp | Sesamolja | |
2 tsp | Sesamfrö | |
2 tsp | Risvinäger |
Skär auberginerna i halvor eller i tre skivor beroende på hur stora de är. Skär rutmönster på snittytorna.
Skala och riv ingefära och blanda med soja, olja, sesamolja och risvinäger i en skål.
Pensla auberginerna med marinaden.
Grilla auberginerna ca 5 min/sida på direkt värme så att de får en fin grillyta och blir genomgrillade.
Lägg upp den grillade auberginen på ett fat och strö över sesamfrön och klipp över krasse. Servera som ett tillbehör till grillmiddagen.
Photo:
Nurlan Emir