Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 tbsp | Sesamfrö | |
1 tsp | Färsk ingefära | |
0,5 pc. | Chilipeppar Röd | |
0,5 pc. | Purjolök | |
4 tbsp | Rapsolja | |
100 g | Risnudlar | |
100 g | Sockerärta Färsk | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
250 g | Tzaybitar | |
1 pc. | Lime | |
2 tbsp | Japansk soja | |
1 tbsp | Sesamolja | |
0,5 pc. | Rödlök | |
1 pc. | Pak choi | |
0,5 pc. | Broccoli Färsk | |
1 tsp | Honung Flytande | |
0,5 pc. | Röd Paprika |
Pak choi wok: Tillaga nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Skölj hastigt i kallt vatten och låt rinna av.
Dela pak choi i fyra delar på längden. Skölj och strimla purjolöken. Dela broccolin i mindre buketter och skala och skiva stammen i tunna skivor. Kärna ur och skär paprikan i strimlor. Skala och riv vitlök och ingefära samt skölj och finhacka chilin.
Hetta upp hälften av oljan i en wok eller stekpanna. Fräs pak choi hastigt på hög värme och lägg upp på ett fat. Tillsätt resten av oljan och fräs purjolök, broccoli och paprika. Stek hastigt under omrörning i några minuter tills grönsakerna börjar få lite färg. Tillsätt soybitsen, vitlök, ingefära och chili. Stek ytterligare i några minuter. Tillsätt haricots verts tillsammans med limesaft, honung, soja, sesamolja och nudlarna. Blanda och lägg upp på fat eller i portionsskålar tillsammans med pak choi. Smaka av och krydda ev mer.
Näringsvärde: 586 kcal, 16 g protein, 24 g fett, 73 g kolhydrater.
1 Happy Soy Skewers Fryst Tzay
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel