Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
150 g | Fetaost | |
70 g | Färsk bladspenat | |
40 g | Pistagenötter | |
4 clove | Vitlök Vanlig | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tsp | Herbes de Provence | |
2 tbsp | Olivolja | |
600 g | Rödbetor Färsk |
Sätt ugnen på 200 grader. Skala rödbetorna och skär i klyftor. Lägg i en ugnsform tillsammans med hela vitlöksklyftor med skalet kvar. Ringla över olivolja. Krydda med örtkrydda, salt och peppar. Rosta tills rödbetorna har mjuknat. Det tar ca 35-45 minuter beroende på storleken.
Ta ut och skala vitlöksklyftorna och mosa dem. Blanda ner mosade vitlöksklyftor, spenat, smulad fetaost och strö över hackade pistagenötter. Smaka av med salt och peppar.
Näringsinnehåll:
Energi (kcal) 304,3
Protein (g) 11,1
Fett (g) 20,8
Kolhydrater (g) 16,6
Photo:
Linnea Swärd
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
2 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria