Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
1 pc. | Citron | |
1 pc. | Salladsmix | |
1 tbsp | Smör | |
200 g | Kantareller Konserv | |
Stomp | ||
1 pc. | Vitlök Vanlig | |
1 tsp | Salt | |
1 tbsp | Smör | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 pc. | Persilja - färsk | |
600 g | Sötpotatis | |
Kött | ||
600 g | Fläskkarré | |
1 tbsp | Timjan - torkad | |
1 tsp | Svartpeppar Malen | |
1 tsp | Flingsalt | |
1 tbsp | Olivolja |
Stomp: Skala sötpotatisen. Skär den i mindre bitar och koka under lock ca 10-
Skala och skiva vitlöken mycket tunt. Hacka persiljan. Fräs vitlöken på medelvärme i olja ca 5 min, tills den får fin färg. Blanda ner persiljan. Stäng av värmen.
Skiva fläskkarrén om den är hel i bit. Krydda skivorna med timjan, salt och peppar och stek dem i olja ca 4 min på varje sida.
Stomp: Häll av vattnet från potatisen och mosa den tillsammans med vitlök och persiljefräset. Tilsätt 1 msk smör och blanda runt. Smaka av med lite salt och peppar.
Tillbehör: Skölj salladen och pressa över citronsaft. Servera till karréskivorna, sötpotatisstompet och de smör- frästa kantarellerna.
Näringsinnehåll: 556 kcal, 42g protein, 29g fett, 32g kolhydrater
Photo:
Linnea Swärd
1 Sallad Färdigsköljd French Mix Klass1
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt