Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 krm | Svartpeppar Malen | |
100 g | Krasse | |
0,5 pc. | Körvel - färsk | |
2 krm | Salt | |
800 g | Färskpotatis | |
290 g | Marinerad Kronärtskocka | |
1 pc. | Dill - färsk | |
400 g | Knäckebröd | |
0,5 dl | Majonnäs | |
60 g | Salladslök | |
0,75 dl | Creme Fraiche Naturell | |
3 tbsp | Citron, ca 1 citron |
Koka potatis i saltat vatten och låt sedan svalna.
Skär avrunna kronärtskockor i små bitar. Strimla salladslök. Finhacka dill och körvel. Klipp 1 ask krasse. Blanda samman i en skål.
Skiva den kokta potatisen och blanda ner i skålen med grönsaker och örter.
Tillsätt majonnäs och crème fraiche och smaka av med rivet citronskal, citronsaft, salt och peppar.
Dela fröknäcket i mindre bitar. Lägg potatisröran på fröknäcket och klipp över lite extra krasse. Lägg upp på fat och servera!
Photo:
Nurlan Emir
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Färskpotatis Svensk Tvättad Klass1