Skip to main content
Raw avokadosoppa med ingefära
Mari Bergman

Raw avokadosoppa med ingefära

15 minEasy
137,70 kr
1 portion 68,07 kr per portion
En grön och härlig soppa fullproppad med nyttigheter - perfekt att ta med sig på en picknick eller som en lätt lunch. Det här receptet ingår i Mathems koncept - recept med max 500 kcal. Se alla våra recept med max 500 kcal här

1 tbspOlivolja
35 gFärsk bladspenat
0,5 tbspVitvinsvinäger
1 pc.Gurka
1 pc.Lime
1 tbspFärsk ingefära
1 pc.Mynta - färsk
2 krmSalt
1 pc.Avokado
Instructions
1

Halvera, kärna ur och lägg avokadoköttet i en mixerbunke.

2

Skala och grovtärna gurkan. Skala och riv ingefära. Skölj och riv skalet från limen.

3

Tillsätt gurka, ingefära, limeskal, limesaft, spenat, myntablad, olja, vinäger och salt i mixerbunken. Mixa till en slät soppa. Häll upp i glas och servera!

Näringsvärde: 341 kcal, 5 g protein, 29 g fett, 13 g kolhydrater

Photo:

Petter Fällström