Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Vegansk chili | ||
380 g | Kidneybönor | |
340 g | Majskorn | |
1 pc. | Gul lök | |
1,5 tsp | Paprikakrydda | |
1 tsp | Strösocker | |
2 tsp | Spiskummin | |
1 pc. | Röd Paprika | |
1 tsp | Salt | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tsp | Cayennepeppar | |
0,5 pc. | Koriander - färsk | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
0,5 pc. | Chilipeppar Röd | |
600 g | Krossade Tomater | |
1 tbsp | Rapsolja | |
0,5 tsp | Chiliflakes | |
2 tbsp | Tomatpuré | |
190 g | Kikärtor Kokta | |
Tillbehör | ||
0,5 pc. | Koriander - färsk | |
400 g | Basmatiris | |
100 ml | Havrefraiche |
Tillbehör: Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen.
Vegansk chili: Skala och hacka gul lök och vitlök samt paprika och chilifrukt. Stek i olja på medelvärme under omrörning i några minuter. Tillsätt tomatpuré och fräs någon minut till.
Tillsätt krossade tomater, spiskummin, paprikapulver, cayennepeppar, strösocker, chiliflakes, salt och svartpeppar.
Tillsätt bönor, kikärtor och majs. Låt småputtra under lock i ca 15-20 min.
Finhacka färsk koriander och rör ned i grytan.
Tillbehör: Servera chilin med ris, vegansk crème fraîche och lite hackad färsk koriander.
Photo:
Anna Winér
1 Paprikapulver 37g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Cayennepeppar 30g Santa Maria
2 Krossade Tomater 390g Garant
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko