Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Smet | ||
2 pc. | Ägg | |
1 tsp | Vaniljsocker | |
1 tsp | Kanel | |
1 tsp | Bikarbonat | |
3 dl | Strösocker | |
200 g | Vanliga morötter | |
3 dl | Vetemjöl | |
1 tsp | Bakpulver | |
1 tsp | Salt | |
1 dl | Rapsolja | |
Övrigt | ||
20 pc. | Bakformar Papper | |
Glasyr | ||
85 g | Citron, (0,5 st) | |
100 g | Färskost Naturell | |
50 g | Smör | |
2 dl | Florsocker |
Vispa ägg och socker fluffigt. Tillsätt de rivna morötterna och rapsoljan. Blanda bakpulver, bikarbonat, kanel, vaniljsocker och salt med mjölet och rör ner i smeten. Grädda i nedre delen av ugnen i 175 grader i ca 40 min. Låt svalna.
Rör alla ingredienser till glasyren och bred över varje muffin.
Photo:
Maddzan Lindblad
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Färskost Original 21% 200g Philadelphia
1 Florsocker Fairtrade 500g Garant