Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
4 portion | Quinoa | |
0,5 pc. | Citron | |
Lax | ||
0,5 tbsp | Olivolja | |
0,5 tsp | Salt | |
500 g | Laxfilé Fryst | |
0,5 tsp | Chiliflakes | |
Parmesankräm | ||
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 tbsp | Majonnäs | |
1 dl | Creme Fraiche | |
0,5 pc. | Citron | |
75 g | Grana Padano | |
1 tsp | Honung Flytande | |
1 krm | Salt | |
Broccoli | ||
250 g | Broccoli | |
1 krm | Salt | |
0,5 pc. | Citron | |
0,5 tbsp | Olivolja |
Värm ugnen till 175 grader.
Tillbehör: Koka gryn enligt anvisning på förpackningen.
Lax: Lägg laxfiléerna i en ugnsfast form. Krydda med salt och chiliflakes. Ringla över olja och stek i ugnen i ca 10-12 min.
Parmesankräm: Blanda crème fraiche med majonnäs, riven ost, citronsaft och honung. Smaka av med salt och peppar.
Broccoli: Dela broccolin i buketter. Skala broccolistammen och skär stammen i skivor. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs broccolin i 3-4 min. Krydda med salt efter smak och riv över citronskal.
Servera laxen med broccoli, kokt gryn, parmesankräm och citronklyftor.
Näringsvärde: 674 kcal, 39 g protein, 41 g fett, 32 g kolhydrater
Photo:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel