Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Glutenfri tårtbotten | ||
2 tbsp | Vatten | |
1,5 tsp | Florsocker | |
70 g | Mörk chokladkaka | |
150 g | Mandelmjöl | |
40 g | Smör | |
Till garnering | ||
3 dl | Vispgrädde | |
100 g | Nötmix Saltad/Rostad | |
150 g | Blandade Frukt & Bär |
Klä en pajform med löstagbar botten med smörpapper. Koka upp vattnet. Dra kastrullen från plattan och rör ner chokladen tills den smält.
Kör mandelspån till mjöl i matberedare. Tillsätt socker och smör. Rör till sist ner den smälta chokladen.
Fördela smeten i botten på pajformen. Låt stelna 1 timme i frysen. Toppa med grädde, bär och nötter.
1 Florsocker Fairtrade 500g Garant