Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
100 g | Ajvar | |
1 tbsp | Persilja - färsk | |
0,5 dl | Olivolja | |
300 g | Spaghetti | |
200 g | Zucchini | |
200 g | Brysselkål | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
1,25 dl | Vatten | |
200 g | Broccoli Färsk |
Dela vitlöken i fyra delar och fräs i olja, ta sedan upp den från stekpannan. Fräs brysselkålen i 10 min, tillsätt lite vatten åt gången. Rör i tärnad zucchinin, broccolin och strö över salt. Tillsätt ajvar och resterande vatten. Fortsätt sjuda grönsakerna i ytterligare 10-15 min på låg värme med locket på.
Koka spagetti i saltat vatten och häll över i durkslag och lätt vatten rinna av.
När grönsakerna är mjuka, rör i den färdigkokta spaghettin, strö över persilja och servera.
Alla recept från Podravka. http://www.podravka.com