Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 pc. | Rödlök | |
1 krm | Salt | |
1 tbsp | Balsamvinäger | |
2 dl | Quinoa | |
3 pc. | Vanliga Tomater | |
1 tbsp | Olivolja | |
Fisk | ||
600 g | Koljafile | |
0,5 tsp | Salt | |
Chermoula | ||
1 krm | Spiskummin | |
2 tbsp | Olivolja | |
100 g | Fetaost | |
1 pc. | Citron | |
1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
2 tbsp | Basilika - fryst | |
1 krm | Chiliflakes | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tsp | Honung Flytande | |
1 tsp | Salt | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
0,5 pc. | Persilja - färsk | |
1 krm | Paprikakrydda |
Sätt ugnen på 175 grader.
Tillbehör: Koka 4 portioner quinoa enligt anvisning på förpackningen.
Fisk: Lägg fiskfiléerna i en ugnsfast form och krydda lite lätt med salt.
Chermoula: Tvätta citronen och riv skalet av hela citronen i en bunke, tillsätt 1 msk pressad citronsaft. Lägg basilika, persilja, vitlök, paprikapulver, chiliflakes, spiskummin, salt, peppar, olja och honung i bunken och mixa samman med en stavmixer till en slät sås. Tillsätt creme fraiche och smula i fetaost. Rör samman och bred röran över fisken. Sätt in i ugnen ca 12-15 min.
Tillbehör: Skölj och skiva tomaterna och fördela på en tallrik. Skala och finhacka lök och strö över tomaterna. Ringla över lite olja och vinäger och krydda med en nypa salt och peppar.
Servera fisken tillsammans med quinoa och tomatsallad!
Näringsvärde: 552 kcal, 41 g protein, 24 g fett, 42 g kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta
2 Koljafilé MSC Fryst 450g Feldts
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Paprikapulver 37g Santa Maria