Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Topping | ||
0,5 dl | Jordnötter Rostade | |
Fläskfilé Africana | ||
2 krm | Svartpeppar | |
600 g | Fläskytterfile Färsk | |
2 tbsp | Smör | |
0,5 tsp | Salt | |
2 pc. | Banan | |
3 dl | Vispgrädde | |
1,5 tbsp | Curry | |
0,5 pc. | Gul lök | |
Tillbehör | ||
4 dl | Långkornigt Ris | |
125 g | Körsbärstomater |
Fläskfilé Africana: Sätt ugnen på 200 grader. Putsa och skär fläskfilén och skär i skivor. Skala och finhacka löken. Stek lök och kött i smör. Salta och peppra efter smak. Lägg över i en ugnsfast form.
Stek bananskivorna hastigt i lite smör och lägg dem på köttet.
Vispa grädden blandat med curryn tills den är halvfast. Bred ut currygrädden över köttet och bananerna. Gratinera i 20-25 minuter.
Tillbehör: Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
Skölj tomaterna och lägg upp i en skål. Ta ut köttet ur ugnen och toppa med jordnötter.
Servera tillsammans med ris och tomater.
Näringsvärde: Kcal: 613,2 , Protein: 42,2 g, Fett: 23,6 g, Kolhydrater: 53,9 g
Photo:
Linnea Swärd
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt