Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 tsp | Majsstärkelse | |
1 pc. | Purjolök | |
1 pc. | Röd Paprika | |
1 pc. | Vanliga morötter | |
2 tbsp | Kinesisk soja | |
1,5 tbsp | Kycklingfond | |
1 tbsp | Olivolja | |
4 pc. | Kycklingfile | |
1 tbsp | Sweet Chili | |
1 tbsp | Färsk ingefära |
Strimla köttet.
Blanda samman soja och riven färsk ingefära (el. 2 tsk torkad). Tillsätt köttet och låt det vila i 10 min.
Strimla purjolöken fint. Skär moroten i tunna stavar. Finfördela paprikan.
Hetta upp olja i en stekgryta. Bryn köttet. Rör ned grönsakerna och bryn dem lätt.
Rör ned kycklingfond och chilisås. Hetta upp.
Red ev av med majsenamjöl utrört i lite vatten. Servera råris och bröd till.
1 Soja Mushroom 500ml Pearl River Bridge
1 Kycklingfond 500ml Touch of Taste