Skip to main content
Mörk chokladtryffel med kanel och apelsin
Anna Nilsson

Mörk chokladtryffel med kanel och apelsin

15 minEasy
152,11 kr
10 portions 5,15 kr per portion
Avnjut dessa tryfflar till en god kopp kaffe eller varför inte till lite varm glögg

1 tspKanel Malen
100 gMörk chokladkaka
0,5 dlKakao
1 pc.Apelsin
30 gSmör
60 gVispgrädde
Instructions
1

Koka upp vispgrädde och smör i en kastrull. Hacka chokladen och rör ner i kastrullen. Riv av skalet från apelsinen med hjälp av ett riv- eller zestjärn, och smaksätt med apelsinskal och kanel.

2

Ställ kallt och låt stelna. Forma runda chokladtryfflar av smeten med hjälp av en sked eller ett kuljärn. Rulla tryfflarna i kakao och förvara i kylskåp.

Photo:

Susanna Livijn Wexell