Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Topping | ||
100 g | Hamburgerost | |
6 tbsp | Vitlökssås | |
2 pc. | Tomater | |
1 pc. | Krispsallat | |
Cheeseburgare | ||
0,5 tsp | Salt | |
3 tsp | Dijonsenap | |
1 tbsp | Olivolja | |
420 g | Hamburgerbröd | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
1,5 tsp | Grönsaksfond | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
1 pc. | Gul lök | |
700 g | Vegetarisk Färs | |
Karamelliserad lök | ||
2 tbsp | Smör | |
0,5 tsp | Strösocker | |
1 krm | Salt | |
2 pc. | Gul lök |
Värm ugnen till 150 grader.
Cheeseburgare: Skala och finhacka lök och vitlök. Blanda färsen med lök, vitlök, dijonsenap, grönsaksfond, salt och peppar. Forma 6 st hamburgare.
Karamelliserad lök: Skala och strimla löken. Stek löken sakta i smör på medelvärme i ca 15 min tills den blir gyllene. Tillsätt salt och socker och låt den steka i ytterligare 2 min.
Cheeseburgare: Hetta upp en stekpanna med olja och bryn burgarna på medelhög värme i ca 5 min/sida. Lägg en skiva ost på varje burgare. Lyft över burgarna till en ugnsfast form och stek klart i ugnen i ca 5-10 min.
Topping: Skölj och skiva tomaterna och lossa 6 st salladsblad. Rosta bröden i lite olja i en varm stekpanna.
Montering: Bred vitlökssås på undersidan av varje bröd, lägg på salladsblad, hamburgare med ost och tomatskivor. Toppa med karamelliserad lök och lägg på överdelen av hamburgerbrödet. Ät och njut!
Näringsvärde: 974 kcal, 51 g protein, 50 g fett, 70 g kolhydrater.
Photo:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Grönsaksfond 180ml Touch of Taste
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria