Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 pc. | Rödlök | |
1 tbsp | Balsamvinäger | |
0,5 pc. | Baguette | |
900 g | Entrecote | |
65 g | Ruccolasallat | |
250 g | Körsbärstomater | |
1 tbsp | Rapsolja | |
250 g | Körsbärstomater Gula | |
150 g | Fetaost |
Skär tomaterna i bitar. Skala och finhacka löken. Blanda tomater, lök, smulad ost, vinäger och olja. Vänd ner ruccolan. Smaka av med salt och peppar. Skär baguetten i skivor och grilla dem hastigt tills de får fin färg. Grilla köttet över glöd eller het gasolgrill ca 2 minuter per sida. Servera köttet med tomatsalladen och baguetten.
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana