Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
200 g | Salladskyckling | |
1 tbsp | Smör | |
0,5 pc. | Citron | |
2 dl | Gröna Ärtor | |
0,5 g | Saffran | |
1 pc. | Röd Paprika | |
1 pc. | Gul lök | |
2 dl | Mathavre | |
1 tbsp | Kycklingfond | |
200 g | Räkor | |
225 g | Musslor |
Koka mathavren i vatten, tillsammans med kycklingfond och saffran enligt anvisning på förpackningen. Låt ärtorna koka med de sista två minuterna. Skala och hacka löken. Mjukstek den i smöret i en stor stekpanna.
Skär kycklingköttet och paprikan i mindre bitar. Skala räkorna och låt musslorna rinna av. Lägg allt i lökpannan och låt det bli varmt. Blanda i nykokt saffransmathavre och ärtor. Smaka av med salt, peppar och ev pressad citron.
1 Kycklingfond 500ml Touch of Taste