Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Kaka | ||
1 tsp | Bakpulver | |
3 dl | Havremjöl | |
3 pc. | Banan | |
100 g | Smör | |
0,5 dl | Standardmjölk | |
1 dl | Honung | |
2 pc. | Ägg | |
0,5 tsp | Kanel Malen | |
0,5 tsp | Salt | |
0,5 tsp | Vaniljpulver | |
Topping | ||
1 pc. | Banan | |
3 tbsp | Bovete Helt | |
1 tbsp | Honung |
Värm ugnen till 160 grader.
Kaka: Smält smöret i en kastrull.
Skala bananerna och mixa samman med honung, ägg och mjölk i en bunke med hjälp av en stavmixer.
Blanda vaniljpulver, kanel, havremjöl, bakpulver och salt i en bunke.
Sikta ner mjölblandningen i bananblandningen och rör om ordentligt. Tillsätt det smälta smöret. Häll smeten i en smord brödform.
Topping: Skala och skär en banan på längden. Lägg bananskivorna med snittytan uppåt på smeten i formen. Ringla över honung och strö över bovete på toppen.
Grädda banankakan mitt i ugnen i ca 50 min.
Photo:
Roland Persson
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Bovete Helt EKO/KRAV Saltå Kvarn