Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 pc. | Ägg | |
100 g | Rostad Lök | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
500 g | Blandfärs | |
0,5 dl | Vispgrädde | |
2 tbsp | Kalvfond Buljong | |
1 pc. | Persilja - färsk |
Ställ fram färsen och låt den nå rumstemperatur. Finhacka all persilja. Lägg persilja, rostad lök, vispgrädde, fond, äggula, färs och svartpeppar i en bunke och massera ihop allt till en jämn smet. Forma till köttbullar. Hetta upp en stekpanna med smör och stek köttbullarna på hög värme tills de får en gyllenbrun färg. Klart för servering.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria