Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 pc. | Chilipeppar Röd | |
2 tbsp | Smör | |
2 dl | Vitt vin | |
2 dl | Apelsinjuice | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
1 L | Vatten | |
1 pc. | Gul lök | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tsp | Salt | |
2 tbsp | Lantbuljong | |
200 g | Färskost Naturell | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 kg | Butternutpumpa | |
2 tbsp | Färsk ingefära |
Finhacka lök, vitlök och chili. Skala och tärna pumpan, riv ingefäran.
Svetta lök, vitlök och chili genomskinligt i smör. Lägg i den rostade pumpan och slå på vin och buljong. Koka upp och låt sjuda några minuter.
Tillsätt ingefära och Philadelphia, mixa slätt och smaka av med apelsinjuice, salt och peppar. Toppa med en klick Philadelphia, edamamebönor, olivolja och svartpeppar.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Färskost Original 21% 200g Philadelphia