Skip to main content
Pumpasoppa med ingefära och chili
Philadelphia

Pumpasoppa med ingefära och chili

30 minEasy
278,15 kr
10 portions 8,50 kr per portion
Mustig, len och krämig soppa med Philadelphia - mums! En smakrik soppa som kommer att både mätta och värma under kylslagna dagar.

1 pc.Chilipeppar Röd
2 tbspSmör
2 dlVitt vin
2 dlApelsinjuice
2 cloveVitlök Vanlig
1 LVatten
1 pc.Gul lök
1 krmSvartpeppar Malen
1 tspSalt
2 tbspLantbuljong
200 gFärskost Naturell
1 tbspOlivolja
1 kgButternutpumpa
2 tbspFärsk ingefära
Instructions
1

Finhacka lök, vitlök och chili. Skala och tärna pumpan, riv ingefäran.

2

Svetta lök, vitlök och chili genomskinligt i smör. Lägg i den rostade pumpan och slå på vin och buljong. Koka upp och låt sjuda några minuter.

3

Tillsätt ingefära och Philadelphia, mixa slätt och smaka av med apelsinjuice, salt och peppar. Toppa med en klick Philadelphia, edamamebönor, olivolja och svartpeppar.