Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 clove | Vitlök Vanlig | |
250 g | Torskfilé Fryst | |
0,25 g | Saffran | |
1 krm | Salt | |
2 dl | Vatten | |
4 dl | Krossade Tomater | |
1 tsp | Rapsolja | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 pc. | Gul lök | |
1 tbsp | Basilika - färsk | |
1 tbsp | Skaldjursfond | |
2 pc. | Vanliga morötter |
Hacka lök och vitlök. Skär morot i små tärningar. Fräs lök och vitlök i rapsolja.
Tillsätt finkrossade tomater, morötter, lite salt, peppar och fond.
Häll på vatten och koka ca 5-10 minuter. Skär fisken i bitar. Tillsätt saffran och fiskbitar. Låt småkoka några minuter tills fisken är genomkokt.
Rekvisita: Agneta Livijn, Jean Dubost, Laguiole
Näringsvärde: Energi (kcal) 185,7, Protein (g) 24,9, Fett (g) 3,3, Kolhydrater (g) 12,0
Photo:
Emma Mattsson
235,45 kr /kg
211,67 kr /kg
35 900,00 kr /kg
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
33,25 kr /kg
37,18 kr /kg
36,11 kr /L
998,53 kr /kg
22,22 kr /kg
179,67 kr /kg
1 Hummerfond 180ml Touch of Taste
230,56 kr /L
15,95 kr /kg