Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 clove | Vitlök Vanlig | |
250 g | Torskfilé Fryst | |
0,25 g | Saffran | |
1 krm | Salt | |
2 dl | Vatten | |
4 dl | Krossade Tomater | |
1 tsp | Rapsolja | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 pc. | Gul lök | |
1 tbsp | Basilika - färsk | |
1 tbsp | Skaldjursfond | |
2 pc. | Vanliga morötter |
Hacka lök och vitlök. Skär morot i små tärningar. Fräs lök och vitlök i rapsolja.
Tillsätt finkrossade tomater, morötter, lite salt, peppar och fond.
Häll på vatten och koka ca 5-10 minuter. Skär fisken i bitar. Tillsätt saffran och fiskbitar. Låt småkoka några minuter tills fisken är genomkokt.
Rekvisita: Agneta Livijn, Jean Dubost, Laguiole
Näringsvärde: Energi (kcal) 185,7, Protein (g) 24,9, Fett (g) 3,3, Kolhydrater (g) 12,0
Photo:
Emma Mattsson
1 Torskfilé Fryst MSC 600g Feldt's
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
2 Krossade Tomater 390g Garant
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hummerfond 180ml Touch of Taste