Skip to main content
Kycklingkorv med spetskål- och äppelslaw med jalapeno
Mari Bergman

Kycklingkorv med spetskål- och äppelslaw med jalapeno

30 minEasy
215,20 kr
4 portions 29,99 kr per portion
Krispig och kryddig slaw toppar denna kycklingkorv och gör den helt oemotståndlig!

Spetskål- och äppelslaw med jalapeno
0,5 pc.Spetskål
1 krmSalt
0,5 tbspRapsolja
1 pc.Jalapeno Färsk
0,5 pc.Gul lök
1 dlYoghurt för Matlagning
1 tspHonung Flytande
1 pc.Äpple Golden Delicius
1 pc.Citron
1 krmSvartpeppar Malen
Korv med bröd
540 gKycklingkorv
4 tbspRostad Lök
8 pc.Korvbröd
Instructions
1

Spetskål- och äppelslaw med jalapeno: Strimla kålen tunt. Tärna eller riv äpplet. Skala och finhacka lök. Finhacka jalapeno. Blanda i en skål och tillsätt yoghurt, citronsaft, honung och olja. Smaka av med salt och peppar och blanda om ordentligt.

2

Korv med bröd: Stek korven i en panna eller grilla på en utegrill.

3

Värm bröden i ugnen enligt anvisning på förpackningen.

4

Toppa korven med spetskål- och äppelslawn samt rostad lök.

Photo:

Nurlan Emir