Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Från ditt skafferi | ||
2 tbsp | Rapsolja | |
2 tbsp | Japansk soja | |
1 pc. | Rödlök | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 pc. | Grillpinnar | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
1 pc. | Bakplåtspapper | |
0,5 tsp | Salt | |
Köp hem | ||
2 tbsp | Färsk ingefära | |
250 g | Äggnudlar | |
250 g | Broccoli Färsk | |
500 g | Laxfilé Fryst | |
150 g | Haricot Verts Färsk |
Värm ugnen till 200 grader.
Skär laxfilén i kuber. Skala och riv ingefära och vitlök.
Blanda laxkuberna med hälften av ingefäran och vitlöken och tillsätt soja, 0.25 tsk salt och 1 krm svartpeppar. Låt laxen marinera i ca 30 min.
Skär broccolin i buketter och skär bort ändarna på haricots vertsen. Skala och klyfta rödlöken. Blanda grönsaker och lök med resten av ingefäran och vitlöken på en plåt med bakplåtspapper. Tillsätt 1 msk olja och salt efter smak. Blanda om ordentligt och rosta grönsakerna i ugnen i ca 10-12 min.
Trä laxen på spett. Stek spetten i en varm stekpanna/grillpanna i lite olja runt om på alla sidor så att spetten får en fin gyllene stekyta.
Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen.
Servera laxspetten med ingefärsrostade grönsaker och nudlar.
Photo:
Nurlan Emir
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Bakplåtspapper 24-p Eldorado
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt