Skip to main content
Pastasallad med pesto och mozzarella
Mari Bergman

Pastasallad med pesto och mozzarella

30 minEasy
235,05 kr
4 portions 34,13 kr per portion
Den här pastasalladen går på ett kick att svänga ihop och kommer garanterat att gå hem hos både stora och små.

150 gMinimozzarella
1 tspOlivolja
140 gPesto Grön
1 krmSvartpeppar Malen
0,5 pc.Gurka
400 gGnocchi
100 gGröna Ärtor Frysta
0,5 pc.Rödlök
250 gKörsbärstomater
1 krmSalt
1 pc.Röd Paprika
Instructions
1

Pastasallad: Koka pastan enligt anvisning på paketet.

2

Skala rödlöken och skär den i klyftor. Skölj paprika och skär i bitar och skölj och halvera tomaterna.

3

Hetta upp en stekpanna med olivolja och fräs löken gyllenbrun. Tillsätt paprika, tomat och ärtor och fräs i 2-3 min. Salta och peppra efter smak.

4

Skölj och skär gurkan i halvmånar.

5

Sila av pastavattnet och blanda pastan med peston och grönsakerna. Lägg upp på ett fat och strö över mozzarella och gurkmånar.

Näringsvärde: 634 kcal. 20 g protein, 32 g fett, 63 g kolhydrater.

Photo:

Linnea Swärd