Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
150 g | Minimozzarella | |
1 tsp | Olivolja | |
140 g | Pesto Grön | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 pc. | Gurka | |
400 g | Gnocchi | |
100 g | Gröna Ärtor Frysta | |
0,5 pc. | Rödlök | |
250 g | Körsbärstomater | |
1 krm | Salt | |
1 pc. | Röd Paprika |
Pastasallad: Koka pastan enligt anvisning på paketet.
Skala rödlöken och skär den i klyftor. Skölj paprika och skär i bitar och skölj och halvera tomaterna.
Hetta upp en stekpanna med olivolja och fräs löken gyllenbrun. Tillsätt paprika, tomat och ärtor och fräs i 2-3 min. Salta och peppra efter smak.
Skölj och skär gurkan i halvmånar.
Sila av pastavattnet och blanda pastan med peston och grönsakerna. Lägg upp på ett fat och strö över mozzarella och gurkmånar.
Näringsvärde: 634 kcal. 20 g protein, 32 g fett, 63 g kolhydrater.
Photo:
Linnea Swärd
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt