Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Rostade rotfruktsstrips | ||
300 g | Potatis Fast | |
1 krm | Salt | |
1 tbsp | Olivolja | |
300 g | Vanliga morötter | |
Hamburgare | ||
2 krm | Svartpeppar Malen | |
75 g | Prästost Skivad | |
4 tbsp | Tomatketchup | |
500 g | Nötfärs | |
200 g | Hamburgerbröd | |
1 tsp | Salt | |
1 tbsp | Olivolja | |
4 tsp | Senap Ljus | |
0,25 pc. | Romansallat | |
Coleslaw | ||
1 krm | Svartpeppar Malen | |
300 g | Vitkål | |
1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
0,5 pc. | Citron | |
200 g | Vanliga morötter | |
1 tsp | Vit balsamvinäger | |
1 tsp | Honung Flytande | |
1 krm | Salt |
Sätt ugnen på 200 grader.
Rostade rotfruktsstrips: Skala och skär potatis och morötter i stavar. Tillsätt olja och salt efter smak och blanda om ordentligt. Sprid ut rotfrukterna på en plåt och sätt in i ugnen ca 30 min.
Hamburgare: Blanda nötfärs med salt och peppar och forma 4 burgare. Hetta upp olja i en stekpanna och stek hamburgarna på medelhög värme ca 3 min på båda sidor så att de får en fin gyllenbrun stekyta. Sänk värmen och låt de bli klara i pannan. Lägg på en ostskiva och låt den smälta lite.
Coleslaw: Skala och grovriv morötterna och skölj och strimla vitkålen tunt. Blanda i en skål och tillsätt citronsaft, balsamvinäger, honung och creme fraiche. Smaka av med salt och peppar.
Montera hamburgarna i bröden med sallad, ketchup och senap. Servera tillsammans med rotfruktsstrips och coleslaw.
Foto & styling: Sanna Livijn Wexell
Näringsvärde: 700 kcal, 39 g protein, 29 g fett, 66 g kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel