Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
75 g | Fetaost | |
0,5 pc. | Basilika - färsk | |
400 g | Spaghetti | |
1 tbsp | Smör | |
1 krm | Salt | |
1 pc. | Citron | |
250 g | Marinerad Kronärtskocka | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
50 g | Valnötter |
Pasta: Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Tärna fetaosten, grovhacka valnötterna och skölj och grovhacka basilikan. Skölj och riv skalet av hela citronen.
Sila av pastan och blanda ner en klick smör. Tillsätt kronärtskockor och hälften av oljan från burken, fetaost, valnötter, basilika och citronskal.
Smaka av med saft från halva citronen, salt och peppar.
Foto och Styling: Sanna Livijn Wexell
Näringsvärde: Kcal: 587 Fett: 33 g Protein: 16 g Kolhydrater: 56 g
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria