Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Ugnsgrillat | ||
0,5 pc. | Zucchini | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 pc. | Basilika - färsk | |
600 g | Potatis Fast | |
0,5 tsp | Timjan - torkad | |
1 pc. | Gul lök | |
600 g | Lammkorv | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 krm | Salt | |
Sås | ||
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
0,5 pc. | Gräslök - färsk | |
75 g | Salladslök | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 tsp | Dijonsenap |
Ugnsgrillat: Sätt ugnen på 200 grader.
Tvätta och skär potatisen i mindre bitar. Lägg potatisbitarna i en ugnsfast form och ringla över olja. Salta och peppra efter smak och blanda om ordentligt. Sätt in i ugnen ca 15 min.
Skär lammkorv och zucchini i mindre bitar. Skala och klyfta löken och grovhacka basilikan. Tillsätt allting till potatisformen. Blanda runt och krydda ev mer med lite salt och peppar och en skvätt olja. Sätt in i ugnen ytterligare 10-15 min.
Sås: Blanda creme fraiche med senap i en skål. Finhacka gräslök och 3 stycken salladslökar och tillsätt. Smaka av med salt och peppar. Blanda om och servera såsen till lammkorv och potatis i ugn.
Foto och Styling: Sanna Livijn Wexell
Näringsvärde: 644 kcal, 25 g prot, 42 g fett, 38 g kolh.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt