Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 clove | Vitlök | |
1 tbsp | Tomatpuré | |
1 pc. | Gul lök | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 tsp | Balsamvinäger | |
0,5 pc. | Grönsaksbuljong | |
400 g | Krossade Tomater | |
1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
250 g | Lövbiff |
Skala och finhacka lök och vitlök. Strimla köttet. Fräs lök, vitlök och strimlad lövbiff i olja. Tillsätt tomatpuré och krossade tomater. Låt puttra några minuter.
Tillsätt buljongtärning och vinäger och låt puttra kort. Tillsätt minifraiche och smaka av med ca 3 krm salt och 1 krm peppar.
Handfast-minus: Lägg upp motsvarande en handflata biff stroganoff. Servera med två knytnävar lättkokta grönsaker och en knytnäve grönsallad. Handfast: Lägg upp motsvarande en handflata biff stroganoff. Servera med en knytnäve lättkokta grönsaker och en knytnäve grönsallad. Lägg till en knytnäve fullkornsris eller fullkornspasta.
Tips: Skär 5 cm purjolök i ringar. Skär en bit skalad rotselleri i tärningar. Låt koka lätt i grönsaksbuljong tillsammans med blomkålsbuketter. Där har du en perfekt ”knytnäve” till den.
: Skär 5 cm purjolök i ringar. Skär en bit skalad rotselleri i tärningar. Låt koka lätt i grönsaksbuljong tillsammans med blomkålsbuketter. Där har du en perfekt ”knytnäve” till den.
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta
2 Krossade Tomater 390g Garant