Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Fisk | ||
4 krm | Ingefära Malen | |
4 krm | Chiliflakes | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
1 pc. | Aluminiumfolie | |
1 pc. | Lime | |
50 g | Smör | |
8 krm | Salt | |
600 g | Koljafile | |
Mangoslaw | ||
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 pc. | Lime | |
1 krm | Salt | |
1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 pc. | Mango Färsk | |
1 pc. | Spetskål | |
1 tsp | Honung Flytande | |
Tillbehör | ||
3 dl | Basmatiris |
Sätt ugnen på 175 grader.
Tillbehör: Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
Fisk: Skär fisken i 4 st lika stora portionsbitar. Lägg fiskbitarna på varsitt folieark. Krydda med chiliflakes, ingefära, svartpeppar och salt på varje fiskbit. Skiva limen i 8 skivor och lägg 2 skivor på respektive fiskbit. Klicka över smör och förslut paketen. Sätt in i ugnen i 15-20 min.
Mangoslaw: Skölj och strimla spetskålen. Skala mangon och skär den i tunna strimlor. Blanda samman i en skål och tillsätt creme fraiche, limeskal- och saft samt honung. Smaka av med salt och peppar.
Servera fiskpaketen med ris och mangoslaw.
Näringsvärde: 579 kcal, 34 g protein, 20 g fett, 63 g kolhydrater.
Photo:
Sofia Törnqvist
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
2 Koljafilé MSC Fryst 450g Feldts
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko