Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
100 g | Burrata | |
100 g | Buffelmozzarella | |
1 tsp | Olivolja, Extra Virgin | |
1 pc. | Färdiga pizzabottnar | |
1 dl | Parmesanost | |
1 krm | Salt | |
25 g | Grönkål | |
1 krm | Svartpeppar Malen |
Sätt ugnen på 250 grader, gärna varmluft.
Skär mozzarella i bitar och lägg på hushållspapper. Lägg ett papper över och tryck till. Mozzarellan får då krämigare konsistens och pinsan blir inte för blöt.
Repa grönkålsbladen och lägg i en skål. Droppa några droppar olivolja över och blanda runt.
Fördela mozzarella, 1/2 dl riven parmesan och grönkål över pinsan. Pensla gärna kanterna med olivolja för extra krisp.
Grädda i ca 7 minuter eller tills osten smält och brödet samt grönkål fått fin färg. Strössla över riven parmesan och fördela bitar av burrata.
Salta, peppra och ringla över olivolja.
Recept/foto: Zeta
Photo:
Zeta
1 Olivolja Extra Vergine EKO 500ml Zeta
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria