Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Crostini | ||
1 pc. | Bakplåtspapper | |
0,5 pc. | Baguette | |
1 tbsp | Crema Di Balsamico | |
0,5 pc. | Basilika - färsk | |
250 g | Jordgubbar Färska | |
1 tbsp | Olivolja | |
Chèvrekräm | ||
100 g | Getost, Chevre | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 krm | Salt | |
2 tbsp | Yoghurt Naturell |
Crostini: Sätt ugnen på 200 grader. Ta fram en plåt med bakplåtspapper.
Skär baguetten i 10 skivor och lägg på plåten. Pensla brödskivorna med olja. Rosta i mitten av ugnen i ca 10 min tills brödet får en gyllene färg.
Låt bröden svalna. Gör under tiden chèvrekrämen.
Chèvrekräm: Mosa ihop getosten med yoghurt, salt och peppar i en skål.
Chèvrecrostini: Skiva jordgubbar. Fördela chèvrekrämen på baguetteskivorna. Toppa med jordgubbar och basilikablad. Ringla över lite balsamico och servera!
Recept och styling: Carina Hejde
Photo:
Nurlan Emir
1 Bakplåtspapper 24-p Eldorado
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt