Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 pc. | Ägg | |
3 dl | Vispgrädde | |
2 pc. | Äggulor | |
3 tsp | Vaniljsocker | |
300 g | Citron, (2 st) | |
2,5 dl | Florsocker |
Vispa ihop ett ägg + två äggulor, florsocker och vaniljsocker pösigt. Vispa grädden luftig i en annan skål.
Blanda ihop de båda smeterna och tillsätt rivet skal och saft från citronerna. Häll i glassmaskinen och kör den tills glassen är klar. I min maskin är den klar då smeten fortfarande är något lös.
Häll upp i bunke och ställ i frysen i någon timme.
Ps. Har du ingen maskin så häller du i en bunke, ställer i frysen. Ta ut den varje halvtimma och rör runt lite. Det går bra det också.
1 Florsocker Fairtrade 500g Garant