Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
3 dl | Basmatiris | |
260 g | Naanbröd | |
Tofugryta | ||
400 g | Körsbärstomater Konserverade | |
1 tbsp | Färsk ingefära | |
1 pc. | Rödlök | |
1 tsp | Salt | |
250 g | Tofu | |
400 g | Kokosmjölk | |
0,5 pc. | Chilipeppar Röd | |
2 tbsp | Rapsolja | |
1 tbsp | Curry | |
70 g | Färsk bladspenat | |
1 tsp | Paprikakrydda | |
1 tsp | Garam Masala | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
380 g | Kikärtor Kokta |
Tillbehör: Koka ris enligt anvisningar på förpackningen. Värm ugnen enligt anvisningar på brödförpackningen.
Tofugryta: Skala och finhacka lök, vitlök och ingefära. Skölj och finhacka chilipepparn. Mät upp alla kryddor och lägg i en liten skål. Hetta upp oljan i en kastrull och fräs lök, ingefära och chili tillsammans med kryddorna under omrörning. Tillsätt körsbärstomater och kokosmjölk. Skär tofun i mindre bitar och tillsätt till grytan. Låt grytan puttra under lock ca 10 min.
Spola av kikärtorna och skölj spenaten. Tillsätt till grytan och låt puttra ytterligare 3 min.
Tillbehör: Värm naanbröden i ugnen och servera till tofugrytan.
Näringsvärde: Kcal: 798 Fett: 26 g Protein: 27 g Kolhydrater: 107 g
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko
1 Naanbröd Mini 260g 4-p Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
2 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
1 Paprikapulver 37g Santa Maria