Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Burgare | ||
2 pc. | Avokado | |
200 g | Hamburgerbröd | |
1 pc. | Kvisttomater | |
560 g | Vegetarisk Pulled | |
0,5 pc. | Romansallat | |
Rödlökschutney | ||
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tbsp | Sirap Agave | |
1 tsp | Salt | |
1,5 tbsp | Vitvinsvinäger | |
2 dl | Vatten | |
3 pc. | Rödlök | |
1 krm | Nejlikor Malda | |
Pommes | ||
1 tbsp | Olivolja | |
700 g | Potatis Fast | |
0,5 tsp | Salt |
Sätt ugnen på 200 grader.
Pommes: Skölj och skär potatisen i pommesfritesstora bitar. Lägg på en plåt och tillsätt olja och salt efter smak. Blanda om ordentligt och sätt in i ugnen ca 30 min.
Rödlökschutney: Skala och skiva löken. Lägg den i en kastrull tillsammans med kryddnejlika, salt, peppar, vatten, vinäger och agavesirap. Låt löken småputtra under lock ca 15 min. Lyft av locket de sista 5 minuterna.
Burgare: Värm Pulled Oumphen i lite olja i en panna på svag värme. Den bränns lätt så rör om med jämna mellanrum.
Skiva avokado och tomat och riv loss salladsblad.
Värm bröden enligt anvisning på förpackningen.
Montering: Lägg ett salladsblad i botten av brödet, fortsätt med avokadoskivor, tomatskivor och en rejäl klick Oumph. Toppa med rödlökschutney. Servera tillsammans med pommes.
Näringsvärde: 581 kcal, 26 g protein, 26 g fett, 71 g kolhydrater.
Photo:
Asel Al Baldawi
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko