Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Fyllning | ||
3 tbsp | Majsstärkelse | |
1,5 dl | Sirap Agave | |
1 tsp | Vaniljsocker | |
400 g | Kokosmjölk | |
2 pc. | Lime | |
Botten | ||
1 krm | Salt | |
3 dl | Digestive original | |
3 tbsp | Sirap Agave | |
1,5 dl | Kokosolja | |
75 g | Mandelmjöl |
Sätt ugnen på 180 grader.
Hetta upp kokosmjölken i en kastrull på spisen.
Smält kokosoljan i en kastrull.
Kläm juicen ur limen och vispa ihop limejuice + majsstärkelse.
Mixa digestivekexen i en matberedare, tillsätt mandelmjöl, salt och agavesirap. Låt blandas ihop i mixern. Häll över kokosoljan och knåda ihop till en deg.
Häll över limejuice, agavesirap och vaniljsocker i kastrullen med kokosmjölk och låt koka upp tills det tjocknar.
Smörj en pajform med lite smält kokosolja. Tryck ut pajdegen i ett jämnt lager i formen. Grädda 15-20 minuter tills pajskalet fått fin färg, håll koll så att det inte bränns. Låt svalna lite.
Fyllning:
Häll fyllningen över pajskalet och ställ in i kylen i minst tre timmar så att fyllningen får "stanna".
Dekorera gärna med tunna limeskivor, färska fikon, jordgubbar eller uppvispad kokosgrädde strax innan servering.
Photo:
Kerstin Eriksson
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt