Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
0,5 tsp | Torkad gurkmeja | |
1 tbsp | Apelsinjuice - Koncentrat | |
0,5 tsp | Salt | |
0,25 tsp | Ingefära Malen | |
1 dl | Yoghurt för Matlagning | |
0,5 tsp | Kummin | |
500 g | Fläskfile Färsk | |
0,5 tbsp | Koriander - torkad |
Rör ihop yoghurt, apelsinjuice och de malda kryddorna i en medelstor skål. Lägg i fläskfilén skuren i kuberna och rör om. Täck över skålen och ställ in i kylskåp i 4 - 24 timmar (ju längre desto mer smak).
Ta ur fläskfilén ur skålen och torka av försiktigt med hushållspapper. Trä köttet på spett och grilla över medelvarm utomhusgrill eller i ugn (alt. stek i grillpanna) och rotera spetten tills dess köttet fått en fin, gyllenbrun färg.
Servera rykande heta.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Koriander Malen 28g Santa Maria