Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Grönsallad | ||
30 g | Färska champinjoner | |
0,5 pc. | Rödlök | |
30 g | Salladsmix | |
50 g | Sockerärta Färsk | |
Parmalindad lax med salvia | ||
70 g | Prosciutto | |
1 dl | Parmesanost | |
300 g | Laxfilé | |
7 g | Salvia - torkad | |
Blomkålsmos | ||
300 g | Blomkål | |
0,5 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 pc. | Grönsaksbuljong |
Sätt ugnen på 175 grader.
Gör ett snitt i laxbiten och fyll filén med salviablad, riven parmesan, salt och peppar. Linda två skivor skinka runt varje filé och fäst med en tandpetare.
Tillaga i ugnen i 10–15 minuter.
Gör under tiden i ordning blomkålsmoset. Skär blomkålen i mindre bitar, koka bitarna mjuka i så mycket buljong att det täcker. Mixa blomkålen med lite av buljongen. Rör i crème fraiche. Smaka av med salt och vitpeppar.
Skiva champinjoner och rödlök. Blanda med sallad och råa eller lätt förvällda sockerärter.
Photo:
Itrim
1 Sallad Färdigsköljd French Mix Klass1