Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Dadelkola | ||
2 krm | Salt | |
2 krm | Vaniljpulver | |
200 g | Dadlar Färska | |
2 tbsp | Kokosolja | |
300 g | Vegansk choklad | |
80 g | Kokoschips, (2 dl) | |
200 g | Pistagenötter | |
30 g | Rispuffar, (3 dl) | |
2 dl | Jordnötter Rostade/Saltade |
Kärna ur dadlar och mixa i en matberedare tills det bildas en seg kola.
Smält chokladen i ett vattenbad.
Tillsätt kokosolja, vaniljpulver och salt och mixa kolan i matberedaren en liten stund till. Bred ut kolan på bakplåtspapper och ställ in i kylen i ca 20 min.
Rocky Road:
Blanda ihop jordnötter, grovhackade pistagenötter, rispuffar och kokoschips i en skål.
Ta ut kolan ur kylskåpet och dela i små bitar. Tillsätt till nötblandningen. Tillsätt tillsist den smälta chokladen. Blanda runt och lägg sedan smeten i en form med bakplåtspapper i botten. Ställ in i kylen och låt svalna i ca 15 min.
Ta ut rocky roaden och dela i större bitar.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Jordnötter Salta 275g Estrella